Volgers

Pagina's

maandag 25 april 2011

candy gewonnen bij Ineke (hiep hiep Hoera)


Deze schattige stempel heb ik gewonnen bij Ineke. Deze hadden we (mijn moeder en ik) nog niet. Ik ben superblij, maar dat is nog niet het enige en zat ook nog een blokje van Marianne design erbij en een erge mooie kaart.deze mooie kaart heb ik er bij gekregen!

Ik heb een Candy gewonnen!!!! (hiep hiep HOERA!)

Ik heb de geweldige candy bij Gemma gewonnen. Er zit gewoon een Hänglar & Stänglar stempel bij. Ik heb het pakketje al in huis en er zat ook nog een hele mooie kaart bij. Ik heb Gemma al bedankt, maar bij deze nogmaals.deze SUPER MOOIE kaart heb ik er ook nog eens bij gekregen! Ik ben er heeeeeel erg blij mee. (dit is mijn eerste gewonnen candy!)

woensdag 13 april 2011

kaart gemaakt voor http://dutchcardlovers.blogspot.com/

Deze kaart gemaakt voor http://dutchcardlovers.blogspot.com/. Je moest een kaart maken met een aparte vorm en het moest een stoere mannenkaart worden. Ik heb er weer helemaal mijn eigen draai aan gegeven.
Groetjes Lisandia

zondag 10 april 2011

kaart gemaakt voor http://doubledutchchallenges.blogspot.com/

Deze kaart heb ik gemaakt voor http://doubledutchchallenges.blogspot.com/
Je moest iets nieuws (de nieuwe stans), iets ouds (het papier hebben we al lange tijd), iets geleends (ik leen altijd alle stempels van mijn moeder) en iets blauws (de stans en in het papier en het jurkje van de ingekleurde stempelafdruk, de splitpen) gebruiken. Groetjes Lisandia

donderdag 7 april 2011

Winnaar van de candy is...........................?

Hallo trouwe volgers,
Ik heb nu 32 volgers, dus de candy gaat eruit! Ik weet niet hoe je mister Linky moet doen, dus ik heb het gewoon met briefjes gedaan. Hier zie je dat alle namen op een briefje in een doosje gaan.
En de winnaar is..........................
...............................................
Pauline, gefeliciteerd. Mail me je adres op lisandia@hotmail.com en de prijs komt naar je toe!!!!
Iedereen bedankt voor het meedoen .
Denken jullie nog aan de candy bij http://marjojurriaans.blogspot.com/ , misschien hebben jullie dan meer geluk.
Groetjes Lisandia

woensdag 6 april 2011

Nog 1 volger nodig!!!!

Ik heb nog 1 volger nodig en dan gaat de candy eruit. Worden jullie ook nog volger van http://marjojurriaans.blogspot.com/     Zij geeft ook een candy weg!

kaart gemaakt voor Marianne design


Deze kaart heb ik gemaakt voor http://www.mariannedesign.blogspot.com/. Je moest een stempel gebruiken van Marianne design en het moest een kinderkaart zijn. Zien jullie dat ik "LIEF"heb geschreven op het hartje met de pearlpen? Groetjes Lisandia